PI=3, păcătoşilor!

În articolul precedent am făcut puţin lumină în ce şi cum e permis din punctul de vedere al frustrării schizofrenice a unor retardaţi impotenţi dreptei credinţe în materie de sex. (Adică mai nimic şi încă şi aia aşa, cu picătura.)
După ce ne-am lămurit, prin graţia evlavioasă a domnului neAnonim că ştiinţa nu are niciun folos, un alt domn, de data asta Anonim, ne lămureşte că ştiinţa „lucrează cu aproximări şi variabile impotente” (?) într-un post pe cât de înflărăcat, pe atât de lipsit de înţeles:

CARE STIINTA MA ? ALEA CARE SE NUMESC EXACTE SI LUCREAZA CU APROXIMARI SI VARIABILE CARE DE IMPOTENTE CE SUNT NICI NU-L POT CALCULA CORECT PE PI SPUN CA E APROXIMATIV =3,14?FUGI REPEDE CA NE STRICAM DE RIS

Oh, săracii oameni de ştiinţă, care se ghidează după aproximări şi bâlbâie că Pi e „aproximativ” 3,14, când ar fi aşa de simplu să ia valoarea exactă din Cartea Cărţilor, unde în Cartea a doua a Cronicilor, IV stă clar scris:

1. După aceea a făcut jertfelnic de aramă, lung de douăzeci de coli, lat de douăzeci de coţi, înalt de zece coţi.
2. A făcut aşa-numita mare de aramă turnată rotund, care avea de la o margine până la cealaltă zece coţi, iar înălţimea ei era de cinci coţi; o sfoară de treizeci de coţi putea să o cuprindă împrejur.

Aţi înţeles, da? E scris negru pe alb (mă rog, alb pe negru pe blogul meu, da’ te mai uiti?!) că era turnată rotund şi avea 10 coţi dintr-o parte în alta şi treizeci de jur împrejur. Ia împărţiţi 30 la 10 – cât vă dă? 3. TREI. π = 3, ignoranţi ce sunteţi, nu 3,14 cât zice ştiinţa voastră impotentă! Nici mai mult, nici mai puţin: 3 – numărul Trinităţii, care se potriveşte atât de armonios şi vesteşte întreita natură a Dumnezăului vostru unic format din Tatăl, Fiul şi Strigoiul Sfântul Duh.

Şi nu, fiţi încredinţaţi că numărul e cel bun, până şi păcătoşii eretici de catolici sunt de acord, cu Biblia lor falsă botezată Nova Vulgata, unde la Liber secundus Paralipomenon, IV stă scris clar, negru pe alb maro deschis:

1. Fecit quoque altare aeneum viginti cubitorum longitudinis et viginti cubitorum latitudinis et decem cubitorum
2. altitudinis. Mare etiam fusile decem cubitis a labio usque ad labium rotundum per circuitum; quinque cubitos habebat altitudinis, et funiculus triginta cubitorum ambiebat gyrum eius.

E clar, da?

Aşa că lăsaţi drakku în pace toate aiurelile alea satanice cu numere iraţionale, constante, transcendenţă, infinităţi de zecimale ale lui Pi şi alte prostii impotente care nu fac decât să vă orbească şi să vă facă să nu vedeţi Adevărul din Sfânta Carte unde e cuprinsă toată Înţelepciunea. Aleluia!

5 responses to “PI=3, păcătoşilor!

  1. Logic putem concluziona ca Dumnezeul Unic, Trinitatea, este PI. Poate asta e si motivul pentru care rationamentele crestinilor sunt circulare.

    Apreciază

  2. Dar daca in ceruri nu sunt 3 ci 3,14? Crestinii ar trebui sa investigheze aceasta dilema. Poate ca 0,14 semnifica faptul ca porumbelul a facut un ou. Intrebarea logica ar fi: se va transforma sf. treime in sf. patrime? Sau urmeaza sa apara o noua religie?

    Apreciază

  3. Vrei să sugerezi că sfânta treime e de fapt sfânta treivirgulăunupatruunucincinouădoişasecinpatruşiaşamaidepartepânălainfinitime, iar partea fracţionară corespunde unui ou al porumbelului sfântului duh, ceea ce ar face ca sfântul duh în întregime să fie 1/(PI-3) ouă – adică cca. 7,06251330592 ouă, care, cantitativ, şi pentru o omletă decentă ar fi prea puţin, darămite pentru o treime a infinitului?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s