Luna Istoriei LGBT, atac mârşav la spiritualitatea românească

Numai eu mai rămăsese să m-agit pe tema faimosului articol „Luna Istoriei LGBT la Muzeul Ţăranului – ONG-urile protestează”. L-aţi ratat? Vă asigur că pierderea nu-i irecuperabilă.

Pe scurt, evenimentul „Luna Istoriei LGBT” o să aibă nişte manifestări în Muzeul Ţăranului Român. Cum era şi de aşteptat, homofobii se-adună gramadă şi protestează împotriva deciziei directorului muzeului, aducând o serie de pseudoargumente dincolo de granița penibilului. Argumentele astea sunt uzate mult de către alţi penibili înaintea lor şi probabil vă sunt deja cunoscute drept teme recurente în discursurile apărătorilor de valori româneşti creştine. Aici voi menţiona câteva dintre ele:

  • Evenimentul „Luna Istoriei LGBT” este de fapt o „propagandă totalitară”. E agenda secretă a persoanelor LGBT prin care acestea plănuiesc să cucerească plaiurile mioritice şi să convertească pe feciorii puri de român la homosexualitate. Pentru că homosexualitatea se ia fie şi numai când te uiţi la o persoană homosexuală, sau când o auzi vorbind. Dacă deja începi să nu-i mai urăşti pe LGBT cu pasiune, ba ajungi şi la concluzia că-s oameni exact ca tine, eşti la limita pierzaniei.
  • Propaganda homosexuală „doreşte să se impună ca normalitate în opinia publică„. Nu-i suspectez pe respectivii c-ar avea condei, aşa că probabil au vrut să spună de fapt că persoanele LGBT vor să impună ideea de homosexualitate ca fiind normală şi nu propaganda homosexuală. În ambele cazuri, tot o aberaţie rămâne, din cauza implicaţiilor pe care le sugerează – că ar fi condamnabil dacă majoritatea românilor ar considera existenţa persoanelor LGBT „normală” şi că probabil aşa atitudine ar cataliza vreo viitoare apocalipsă. Dublul standard apare şi aici, ca şi la pseudoargumentul precedent. Aruncatul cu rahat în persoanele gay e faptă lăudabilă. Reacţia paşnică, de apărare, a lor – propagandă homosexuală totalitară.
  • Continuând, dau peste altă perlă halucinantă: „minorităţi sexuale care îşi promovează forţat în societate pseudo-valorile„. Trec cu măriminie peste cuvântul „forţat”, care pentru mine sună mai fioros decât o oarecare manifestaţie publică la care nu te sileşte nimeni să participi şi ajung la pseudovalori. Trăim cumva pe planete diferite? Citesc des materiale despre persoane sau comunităţi LGBT. Menţionez doar câteva dintre ideile malefice cel mai des întâlnite în materialele astea: persoanele LGBT sunt oameni, prin urmare trebuie să li se respecte drepturile menţionate în Declaraţia Drepturilor Omului (deja începe fioros, nu?); vor să aibă dreptul la o viaţă privată ca a oricărei alte persoane, fără să dea socoteală unei terţe părţi; vor să aibă şanse egale la orice loc de muncă. De ce astea, dar şi multe altele în acelaşi registru, reprezintă pseudovalori pentru susţinătorii adevaratelor valori româneşti?
  • Muzeul Ţăranului „este o instituţie publică, susţinută din impozitele şi taxele unei majorităţi creştine absolute în această ţară„. Ia uite c-acum le pasă de provenienţa banilor de taxe, pe când la construţia catedralei monstruoase sursa nu contează, importantă-i cantitatea. Mergând pe ideea asta, atunci când Patriarhia cerşeşte pomană primăriilor, să nu accepte decât banii care vin de la persoane heterosexuale, ortodoxe şi care sunt de acord să contribuie la finanţarea mamutului!

Mai sunt multe de zis, dar mă opresc aici că mi s-a scârbit de ipocriţi, încuiaţi şi needucaţi. Vă invit să vă delectaţi citind materialul original.

One response to “Luna Istoriei LGBT, atac mârşav la spiritualitatea românească

  1. ai spus-o in citeva cuvinte: –mi s-a scârbit de ipocriţi, încuiaţi şi needucaţi. Adevar.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s