Calendarul Apocalipsei

Au mai rămas puține zile până la sfârșitul lumii ((Pagina a fost publicată inițial pe data de 13 decembrie 2012, cu o săptămână înainte de fatidica dată de 21 decembrie 2012, pentru care tot felul de defecți au prezis Sfârșitul Sfârșitului în fel și chip.)). În aceste împrejurări extreme simt că este de datoria mea să aduc la cunoștința fidelilor mei cititori că Sfârșitul a mai venit – și-a trecut – de un număr deloc de neglijat de ori de-a lungul timpului.

Așa că mi-am luat inima în dinți și-am pus datele într-un calendar pe care vi-l prezint în cele ce urmează. Cu câteva excepții, am trecut doar predicțiile pentru care s-a dat o dată exactă sau, cel mult, un interval nu mai mare de câteva zile.

Deocamdată am tradus în română doar intrările pentru lunile decembrie, aprilie și mai; în timp le voi traduce și pe celelalte.  Calendarul va rămâne oricum „în lucru”, urmând să adaug alte predicții pe măsură ce dau peste ele.

(Faceți clic pe intrări pentru a vedea detaliile.)

Din browser, calendarul poate fi accesat direct adresa la adresa bit.ly/sfarsitul-lumii-html (se deschide într-o fereastră nouă a browserului).

Cine dorește să acceseze calendarul adăugându-l la o aplicație de tip agendă (Google Calendar sau alte sisteme online, MS Outlook, pluginul Lightning pentru Thunderbird etc.) poate găsi detaliile necesare la subpagina Calendarul Apocalipsei » Conectare. În același loc se găsesc și detaliile necesare pentru includerea lui pagina web proprie (embed folosind un element IFRAME).

Cine dorește să sugereze intrări noi sau corecturi pentru cele existente este rugat să o facă mai jos, într-un comentariu. Mulțumiri anticipate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s